Szolgáltatások


Tűzvédelmi szaktanácsadás
Ez lehetne akár a tűzvédelem egyik jelmondata is. Nem csak a szakembereink hívják fel a tűzvédelem fontosságára a figyelmet, de a magyar állam illetve az európai uniónak is szigorú tűzvédelmi szabályai vannak. Érdemes ezekkel a folyamatosan szigorodó, illetve változó törvényekkel tisztában lenni az esetleges kellemetlen büntetések elkerülése végett, és önmaga, illetve környezete biztonsága érdekében. Tájékozódjon Ön is a tapasztalt szakembereink által tartandó tűzvédelmi szaktanácsadás során.

Festés
Járt már Ön is úgy, hogy a rokonokkal, vagy barátokkal való együtt festés eredménye végül foltos, nem szép, nem tartós és nem is egészen olyan lett, ahogyan azt elképzelte? A lelkesedés hamar alább szokott hagyni, és ez figyelmetlenségekhez vezethet. A kisebb, de annál szembetűnőbb részek kimaradnak, vagy hiányosan lesz lekenve. Bár ez a megoldás költséghatékonyabbnak tűnhet, de a későbbiekben újabb és újabb kiadásokat kíván a nem megfelelő szakértelemmel végzett festés és mázolás. Miért nem költségbarát a saját kezű festés és mázolás megvalósítása?

Korrózióvédelem
Az acél és a vas az egyik legfontosabb alapanyagai az épületszerkezeteknek. Ezen anyagok megbízhatósága jól ismert, ám a hosszú életre szóló tartósságuk kialakításában korrózióvédelemre van szükségünk. Mi a korrózió? A korrózió egy kémiai folyamat, amit hétköznapi használatban rozsdaként is ismerhetünk. Korróziónak nevezzük egy tárgynak a felületéről, a környezet valamelyik komponense hatására meginduló, a tárgy belsejébe hatoló átalakulását, amely végül a tárgy teljes tönkremenetelét eredményezi. A korrózióvédelemnek a célja ennek a szerkezetre nézve káros folyamatnak a megakadályozása. A korrózió elleni védelem lehetőségei:

Felület előkészítés
A sokféle anyagok felületvédelmét többnyire lakkok, illetve zománcfestékek felhordásával lehet biztosítani. A felület előkészítés egy nagyon fontos eljárás. Biztosítani kell az alapfelületet, hogy a bevonó anyagok jól tapadhassanak. A professzionális felület előkészítés megalapozza az élethosszig tartó minőséget. A felület előkészítés stabilizálja, az anyagok tartósságát ezért kell, megfelelően kivitelezettnek lennie. Az előkészületi munkálatoknak, akár csak a ház alapja ugyanúgy az építőiparban is kiemelkedő szerepe van. A nem megfelelő felület előkészítés hiányának következményei:

Épületszerkezetek tűzvédelme
Már az építkezés kivitelezésének során számos kritériumnak kell megfelelnie (pl. forma, energiahatékonyság), de az elsődleges szempont minden esetben a biztonság, jelen esetben az épületszerkezet tűzvédelme. Nagyon fontos, hogy egy esetleges tűzesetnél az épület szerkezete minél tovább ellenálljon a keletkezett hő hatásának. Az épület szerkezetének sérülésmentes megmaradása nagyban segíti a kiürítést és a tűzeset utáni helyreállító munkálatokat. Több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink az Országos Tűzvédelmi Szabályzatnak és a tűzvédelmi törvénynek megfelelően járnak el minden esetben. Az épületszerkezetekre vonatkozó tűzvédelmi előírások:

Homlokzati hő- és tűzvédelem
Szolgáltatásaink közé tartozik a homlokzati hő – és tűzvédelem. Hazánkban a homlokzati hőszigetelő és tűzvédelmi rendszerek szabályozása jóval szigorúbb és részletesebb az európai átlagnál, ezzel biztosítva az emberi élet védelmét. Szakképzett kollégáink ezen elvárásokat minden kivitelezésünk során szigorúan figyelembe vesznek. A homlokzati hőszigetelés fontossága: Energiacsökkentés és költséghatékonyság céljából szoktak az ügyfelek elsődlegesen hőszigetelést rendelni, de ennél sokkal fontosabb funkciója is van. A homlokzati hőszigetelésnél tűzvédelemi hőszigetelést alkalmazunk, mely ásványgyapot alapú és megakadályozza a tűz terjedését is. Azért kedvelik megrendelőink ezt a szolgáltatásunkat, mert nem csak költséghatékony, hanem a professzionális tűzvédelem kialakítását is magában foglalja.

Egyéb építőipari munkák
A Lánghárító Kft. vállal egyéb építőipari munkálatokat is. Kivitelezéseink megfelelnek a legmagasabb európai elvárásoknak, amelyeket Ön is megtekinthet a referenciáink között. Hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk az ügyfeleinkkel. Miért jobb egy többrétű szolgáltatást nyújtó céget megbízni? A mi cégünk esetében azért jobb, mert ha a megvalósítás során felmerülnek olyan problémák, amelyek eltérnek az adott megrendelt szolgáltatástól, akkor Önnek nem kell más szakembert keresnie, hanem ez cégen belül perceken belül megoldható. A bizalom kiépítése számunkra nagyon fontos, amelyet minőségi és precíz munkálataink során érünk el. Elégedett ügyfeleink többféle építőipari munkáink közül választhatják ki az Önöknek legmegfelelőbbet.