Tűzvédelmi Szaktanácsadás

Ismeri azt a mondást, hogy jobb félni, mint megijedni?

Ez lehetne akár a tűzvédelem egyik jelmondata is. Nem csak a szakembereink hívják fel a tűzvédelem fontosságára a figyelmet, de a magyar állam illetve az európai uniónak is szigorú tűzvédelmi szabályai vannak. Érdemes ezekkel a folyamatosan szigorodó, illetve változó törvényekkel tisztában lenni az esetleges kellemetlen büntetések elkerülése végett, és önmaga, illetve környezete biztonsága érdekében. Tájékozódjon Ön is a tapasztalt szakembereink által tartandó tűzvédelmi szaktanácsadás során.

Tűzvédelemi szaktanácsadásunk elsősorban az épületszerkezetek tűzvédelmére vonatkozik.
Cégünk fő tevékenysége a passzív tűzvédelem így nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, ezért a tűzállóság kialakításában is számos információkkal szolgálunk a szaktanácsadás alkalmával.  Lehetőség van még egyéni helyszín szemlére, amely során bejárjuk a helyszínt és az aktuális tűzvédelmi követelményeknek és megrendelői elvárásoknak megfelelő tűzvédelmi megoldást kínáljunk.

A tűzvédelmi szaktanácsadás nem csak a vállalkozásoknak, illetve intézmény vezetőknek, társasházaknak vagy lakóközösségeknek kiemelten fontos, hanem a magányszemélyeknek is.

A tűzvédelmi szaktanácsadást olyan szakembereink tartják, akik rendelkeznek tűzvédelmi szakvizsgával.

Sokan gondolják úgy, hogy tökéletesen el tudnák hárítani a veszélyt, ha tűz ütne ki. A tűzvédelmi szaktanácsadás során mindig kiderül, hogy a résztvevők új, általuk addig ismeretlen hasznos információval gazdagodtak.

Tájékozódjon Ön is a lehetséges tűzvédelmi megoldásokról! Tapasztalt kollégáink már várják a felmerülő kérdéseit. Hívjon bizalommal minket!